Coronavirus (COVID-19) og CP-import

Her tages der også forholdsregler i forhold til den situation, vi står i med virus pt. Der vaskes hænder, og sprittes af flere gange dagligt. Dette kan betyde lidt længere håndtering af ordrer pga. ændrede tider i daginstitutioner og børn hjemme, hvilket gør jeg ikke altid er på værkstedet, men er sammen med børnene, og derfor klarer mange ting om aftenen.
(OBS: telefonen er lukket fra 16:30 send en sms eller email) 

Nye åbningstider!


Fra og med mandag den 3/2 så er firmaet gået fra at være min bibeskæftigelse, til at være fuldtid. Efter næsten 4 år hvor jeg har drevet firmaet i min fritid, så har jeg besluttet at nu skulle det være. 

Så udover at firmaet bliver fuldtid, så betyder det også ændrede åbningstider.

Man-Tors.: 8:00 - 16:00
Fredag.....: 8:00 - 14:30
Lørdag.....: Efter aftale
Søndag....: Lukket

 
Dette betyder dog ikke at jeg alle dage er at træffe på værkstedet, da jeg samtidig lancere en nyt mobilt tiltag, hvor jeg kommer ud til kunderne og klare opgaven på stedet, så man ikke nødvendigvis skal køre helt til Mors. Dette kommer der mere om løbende, da det stadig er et koncept under udvikling, men det hedder ”Nøgleservice.dk”                 (Hjemmesiden er ikke helt klar på nuværende tidspunkt)

 

 

Problemer med bilnøglen? Så kan vi sikkert hjælpe!

Vi har et stort udvalg af nøgler, nøglehuse og reservedele til nøgler, derudover tilbyder vi også reparationer. Lige fra udskiftning af nøglehuse og knapper til reparation af print.EL-50448 værktøj til TPMS sensorer GM biler.

Vi har nu igen fået en stor sending TPMS EL-50448 hjem. Dette værktøj kan genaktivere TPMS sensorene når du skifter mellem vinter og sommer fælge.

Passer til de fleste GM biler fra 2012 og frem, her under OPEL. 

Find dem her!


 

Facebook

 

Følg os på Facebook,
kig forbi vores side klik HER!

Like siden, så kan du der få de sidste nyheder og produkt opdateringer, og tilbud. 

 


Se hvad vore kunder siger om os på Trustpilot!