Ferie lukket i uge 28-29 og 30

Varer bestilt disse uger skal man forvente noget længere leveringstid! jeg sender dog varer et par gange i løbet af ferien. 

Beklager den længere håndtering, men da dette er et enkelt mands foretagende, har jeg ingen der kan tage over.

Hvad angår nye nøgler og reparationer, så vil telefonen i de 3 uger ikke blive svaret!

Send en SMS eller en Email, 
så vil jeg løbende tjekke op på dem. Har i en opgave der haster så må vi se om det kan passes ind. 

Jeg ønsker alle en god ferie :-)

 


Her hos CP-import finder du både reservedele til autonøgler, samt nye nøgler. Vi står altid inde for kvaliteten på de reservedele og nøgler vi sælger.

Til mange biler har vi faktisk både originale nøgler samt uoriginale på lager, så du selv kan vælge den løsning der passer dig bedst. 

Finder du ikke det du søger, så kontakt os gerne, vi har endnu ikke alt på hjemmesiden, Men der arbejdes løbende på at få oprettet alle produkter!


Vi kan klare både reparation af defekte kort, hvor kortet ikke registreres i kortlæseren. En reparation af kort, kan klares ved at sende kortet til os, hvis man bor langt væk. Der udover tilbyder vi også nye kort til næsten alle Renault modeller, her skal du dog en tur forbi os med bilen for at få kodet et nyt kort. 


Mobil service!

Jeg har lanceret et mobilt tiltag, hvor jeg kommer ud til kunderne og klare opgaven på stedet, det hedder ”Nøgleservice.dk” kontakt os gerne for at få tilbud på nye nøgler lavet hos dig. 


Problemer med bilnøglen? Så kan vi sikkert hjælpe!

Vi har et stort udvalg af nøgler, nøglehuse og reservedele til nøgler. Vi tilbyder også reparationer, lige fra udskiftning af nøglehuse og knapper til reparation af print. Mangler du en ny nøgle, så det sikkert også noget vi kan hjælpe med.

EL-50448 værktøj til TPMS sensorer.

Vi har nu igen fået en stor sending TPMS EL-50448 hjem. Dette værktøj kan genaktivere TPMS sensorene når du skifter mellem vinter og sommer fælge.

Passer til de fleste GM biler fra 2012 og frem, her under OPEL. 

Find dem her!


  

Se hvad vore kunder siger om os på Trustpilot!