Definitioner:

Aftalens parter

"Køber" anvendes om den fysiske person, som hovedsagelig handler uden for sit erhverv, og som ved afgivelse af en bestilling til CP-import afgiver et tilbud om køb og levering af bestemte varer. "CP-import" anvendes i det følgende både om den fysiske eller juridiske person, som accepterer Købers bestilling og sælger de bestilte varer, og om den hjemmeside hvorfra varer præsenteres og bestilles.


Produktinformation:

På CP-Import.dk oplyses varens væsentlige egenskaber, alle nøgler og nøglehuse der forhandles på siden er ikke originale reservedele, for yderligere oplysninger eller spørgsmål til eksisterende oplysninger kan der sendes en mail til CP-import via

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Priser:

Alle priserne er dagspriser og kun gældende på betalingsdagen. Der kan derfor forekomme prisændringer. Alle angivne priser er inklusive 25% moms og andre afgifter.

 

Bestilling:

På CP-import.dk kan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Da vi bestræber os på hele tiden at udvide vores sortiment, kan det være vi kan skaffe det du søger. Når du handler med CP-import.dk indgås aftaler på dansk. Hvis du ønsker at modtage en kopi af din ordrebekræftelse kan du sende en mail til

Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Betaling:

På CP-import.dk kan der betales betales med:

 Dankort
-  MobilePay
- MasterCard
- Maestro
- Visa
- Visa Electron
- Bankoverførsel

 Ved betaling med kreditkort og MobilePay trækker vi først pengene når varen afsendes.

 

Forsendelse

Kunden vælger selv ved bestilling hvilken leveringsform man ønsker, vi benytter Postnord. 

Følgende takster er gældende:

PostNord breve

Almindelige breve
0 - 100 gram = 25 kr. 
101 - 250 gram = 50 kr.
251 - 500 gram = 75 kr.
501 - 2000 gram = 100 kr.

Quick breve
0 - 100 gram = 35 kr.
101 - 250 gram = 70 kr. 
251 - 2000 gram = 105  kr.

PostNord pakker

Pakke til pakke shop 
0 - 1 kg. = 55 kr.
1 - 5 kg. = 65 kr.

Privat pakke med omdeling 
0 - 1 kg. = 70 kr.
1 - 5 kg. = 90 kr.

Erhverv pakke med omdeling (kun erhvervs adresser, ellers levere PostNord ikke pakken) 
0 - 1 kg. = 60 kr.
1 - 5 kg. = 70 kr.

Leveringstid

Almindelige brev - hos PostNord er leveringstiden mellem 1 og 5 arbejdsdage (+1 dag)
Quick brev - hos PostNord er leveringstiden næste hverdag (+1 dag)
Almindelig pakke - hos PostNord er leveringstiden næste hverdag (+1 dag)


OBS! dog skal det bemærkes at vi kun afsender post 3 dage om ugen! Mandag, Onsdag og Fredag. 

 

Risikoen for hændelig undergang eller forringelse:

Først på det tidspunkt, hvor de bestilte varer er kommet i Købers besiddelse, overgår risikoen for, at de bestilte varer går til grunde eller beskadiges på grund af hændelige forhold, til Køber.

 

Reklamation:

Eventuel reklamation over mangler på leverede produkter skal efter Køber har, eller burde have opdaget manglen, ske til os inden rimelig tid. Ellers mister Køber sin ret til at påberåbe sig manglen. Du bedes angive og på forlangende vise, hvori manglen består. Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

CP-import yder ifølge købeloven 2 års reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd. Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:

CP-import
v/Christian Pedersen
Gamle Skolevej 6, Dommerby
7800 Skive

Fakturaen skal fremvises til CP-import i forbindelse med anvendelse af reklamationen, samt der skal være udfyldt en RMA blanket, som findes her under. Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt og på forlangende vise, hvori manglen består. Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende. Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage. CP-import afgiver ikke selvstændig garanti for de bestilte varer, og Køber opnår kun de garantier, som producenten udsteder over for Køber.


RMA blanket:
Hent RMA blanket som PDF her:    eller Word blanket her:  

Fortrydelsesret:

Der ydes 14 dages returret efter lov om visse forbrugeraftaler, og ved udnyttelse af fortrydelsesretten dækkes bådes beløbet for varen, samt fragten. Kunden skal dog selv dække omkostningerne ved at sende varen retur.

Vi følger reglerne for retur og ombytningsret, og som kunde skal du være opmærksom på at fortrydelsesretten ikke er gældende såfremt varen er ændret. Desuden kan fortrydelsesretten for enhver vare bortfalde, hvis det er klart, at åbning eller prøvning, eller ibrugtagning af varen har forringet eller forringer varens salgsværdi. Derfor er det altid vigtigt at du beholder original indpakning intakt, og pakker ind og ud yderst omhyggeligt.

Ved returnering af en ibrugtagen vare, nedskrives beløbet som refunderes, med en forholdsmæssig andel af prisen, så den svarer til varens gensalgsværdi, som brugt og i den stand som den returneres, sådan at CP-import ikke lider tab herved. 

Ved køb af emballerede produkter er den originale emballage altid en væsentlig del af varens værdi.

Emballagen skal derfor altid sendes med retur, for at betingelserne for at udøve fortrydelsesretten er opfyldt.

Varer der returneres UFRANCO eller på efterkrav, nægtes modtagelse.

Du bør sende varen forsvarligt emballeret - sammen med en kopi af fakturaen, og en udfyldt RMA blanket, skriv venligst tydeligt at du ønsker at gøre brug af fortrydelsesretten og at du derfor ønsker af få tilbagebetalt varens pris. 

Du bør ALTID tage kontakt til os først, først du sender noget ind. Også ved fejlleverede varer!

Vi betaler penge retur såfremt der ikke er problemer med varen og den er købt indenfor de sidste 14 dage.

Kunden betaler selv portoen ved kreditering, returnering og reparation, dog kan der ved forkert leverede varer fra CP-import's side, rekvireres en frankeret returkuvert.

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:

CP-import
v/Christian Pedersen
Gamle Skolevej 6, Dommerby
7800 Skive

Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb du har indbetalt til os, tilbage. Beløbet bliver overført til det kort du har betalt med eller på din bankkonto, når vi har modtaget varen retur og kontrolleret, at den lever op til reglerne for fortrydelsen.

Eneste omkostning du har når du fortryder, er portoen for at sende varen tilbage til os. Disse returregler gælder alle varer solgt som fjernsalg (til private)

Sådan handler du hos os

For at foretage et køb på CP-import.dk skal du igennem 5 trin:

  1.  Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen
  2.  Indtast dine personlige oplysninger
  3.  Vælg forsendelses/betalingsmåde
  4. Godkend vores Forretningsbetingelser
  5. Tjek at alle oplysninger er korrekte på opsamlings siden og godkend købet

Kundeservice

Du kan kontakte os på tlf.: +45 2391 2272 (kun telefon mellem 8:00 og 16:00) eller på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Vi besvarer mails indenfor 24 timer i hverdage.

Har du sendt en vare ind til fortrydelse eller reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandlingen af din fortrydelse/reklamation.

 

Børn og unge under 18 år

Du skal være fyldt 18 år for at handle på CP-import.dk – er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre. En aftale kan altid let annulleres af en forælder, hvis det skulle vise sig at den er blevet indgået af et barn eller ung under 18 år.

 

Fortrolighedspolitik

Forretningen forstår og respekterer vigtigheden af privatliv på internettet. Forretningen vil ikke afsløre information om kunder/brugere til tredjepart, med mindre det er nødvendigt for at implementere en transaktion. Forretningen vil ikke sælge dit navn, adresse, e-mail adresse, kreditkort eller personlige data til nogen tredjepart uden din forudgående tilladelse.