Her hos CP-import finder du både reservedele til autonøgler, samt nye nøgler. Vi står altid inde for kvaliteten på de reservedele og nøgler vi sælger.

Til mange biler har vi faktisk både originale nøgler samt uoriginale på lager, så du selv kan vælge den løsning der passer dig bedst. 

Finder du ikke det du søger, så kontakt os gerne, vi har endnu ikke alt på hjemmesiden, Men der arbejdes løbende på at få oprettet alle produkter!

Nyhed!

Som noget nyt her hos CP-import, sælger vi nu også klæbepuder til parkeringsure! De sælges her på siden i pakker med 4 stk. og en renseserviet, samt ark af 50 stk. 


Mobil service!

Jeg har lanceret et mobilt tiltag, hvor jeg kommer ud til kunderne og klare opgaven på stedet, det hedder ”Nøgleservice.dk” kontakt os gerne for at få tilbud på nye nøgler lavet hos dig. 


Problemer med bilnøglen? Så kan vi sikkert hjælpe!

Vi har et stort udvalg af nøgler, nøglehuse og reservedele til nøgler. Vi tilbyder også reparationer, lige fra udskiftning af nøglehuse og knapper til reparation af print. Mangler du en ny nøgle, så det sikkert også noget vi kan hjælpe med.

 

EL-50448 værktøj til TPMS sensorer.

Vi har nu igen fået en stor sending TPMS EL-50448 hjem. Dette værktøj kan genaktivere TPMS sensorene når du skifter mellem vinter og sommer fælge.

Passer til de fleste GM biler fra 2012 og frem, her under OPEL. 

Find dem her!


  

Se hvad vore kunder siger om os på Trustpilot!